Welkom bij Scott2Run

Scott 2 Run is een gratis regelmatigheidscriterium voor lopers en joggers dat plaatsvindt in Vlaams-Brabant. Het comité is samengesteld uit een vertegenwoordiger van elke wedstrijd die deelneemt aan het regelmatigheidscriterium. Dankzij onze hoofdsponsor Scott Benelux en onze nevensponsors kunnen wij u voor het seizoen 2014 een prijzenpot van 8.000 € aanbieden verspreid over 10 categorieën en 14 wedstrijden ...

! CEREMONIE - PRIJSUITREIKING !

De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 10 november Te Vossem, dorpsplein.

Aanvang 18 uur stipt, einde ten laatste middernacht. Iedereen welkom .

 

Prijzen en waardebons

Waardebons en aandenkens die niet zijn afgehaald op de Scott2Run Happening kunnen afgehaald worden op de Scott Benelux Bezoekers- en koopdagen. Deze gaan door op iedere eerste zaterdag van de maand, telkens van 9 tot 13 uur bij hoofdsponsor Scott Benelux, industriezone 'Guldendelle' te Kortenberg.

 

Kalender 2014

categorieën:

Dames 23 - Dames Sen - Dames Vet A - Dames Vet B - Dames Vet C - Dames Vet D
Heren 23 - Heren Sen - Heren Vet A - Heren Ver B - Heren Vet C - Heren Vet D

Deelnemen aan minimum 7 wedstrijden in 2014

Elke deelnemer die minstens 7 wedstrijden uitloopt wordt bedacht met een waardevolle prijs. Een extra prijs wordt voorzien aan elke jogger die aan alle wedstrijden deelnam. Door aan het minimaal aantal wedstrijden deel te nemen wordt je trouwens opgenomen in het algemeen classement waar waardevolle cheques aan de laureaten worden uitgereikt volgens categorie en rangschikking.